BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 70 EUR

Blaupunkt
Blaupunkt
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP
Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP

Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP

Vremenska postaja WS50WH APP, ki deluje z aplikacijo TUYA SMART, z brezžičnim senzorjem za merjenje zunanje temperature in vlažnosti, z vremensko napovedjo za naslednjih 5 dni, ki se redno posodablja preko Wi-Fi povezave, indikatorjem UV indeksa ter uro s koledarjem in funkcijo alarma.
Stopnja davka
22 %
Cena:
84,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Dobavni rok
Predvidena dobava: 1 do 3 delovnih dni

Vremenska postaja z aplikacijo Blaupunkt WS50WH APP

 

Vaš domači in mobilni vremenski center.

Z uporabo mobilne aplikacije TUYA Smart si lahko vse podatke o temperaturi in vlažnosti v vašem domu ogledate na svojem pametnem telefonu, ne glede na to, kje se trenutno nahajate.

Ko je povezana z lokalnim omrežjem Wi-Fi, bo vremenska postaja WS50WH APP stalno posodabljala vremensko napoved za naslednjih 5 dni s prenosom podatkov iz interneta.

Naprava ima tudi vgrajen senzor temperature in vlažnosti, tako da boste obveščeni o toplotni situaciji v vašem domu. Priloženi brezžični zunanji senzor vam zagotavlja ustrezne podatke o zunanji temperaturi in vlažnosti.

V mobilni aplikaciji lahko nastavite tudi opozorila, ki vas opozorijo, ko je nastavljena temperatura presežena, in nastavite budilko za vse dni v tednu. Prejeli boste tudi poročila v obliki grafov o tem, kako so se vrednosti temperature in vlažnosti spreminjale na določen dan ali mesec.

 

Tukaj je Wi-Fi, tukaj je zabava!

WS50WH APP je vremenska postaja, ki vas lahko s povezavo na domače Wi-Fi omrežje in delovanjem z aplikacijo TUYA SMART obvešča o vremenski napovedi za naslednjih 5 dni. Vse kar morate storiti je, da skenirate ustrezno kodo QR s svojim pametnim telefonom, ki je na voljo tako v priročniku kot na škatli, in naložite aplikacijo TUYA SMART. Nato vklopite postajo in zaženite funkcijo iskanja Wi-Fi omrežja vremenske postaje s pritiskom na gumb na zgornji plošči ohišja. Zdaj odprite aplikacijo in izvedite konfiguracijo, ki je opisana v uporabniškem priročniku. Ko bo vremenska postaja pravilno seznanjena, bo podatke prenesla iz interneta in jih prikazala. Vremenski podatki se sproti posodabljajo z najvišjimi in najnižjimi temperaturami, UV indeksom in grafično vremensko napovedjo. Upoštevajte, da postaja deluje z omrežjem Wi-Fi 2,4 GHz ali hibridnim omrežjem 2,4/5 GHz, vendar ne podpira omrežij 5 GHz.

 

TUYA SMART je pametna aplikacija.

Aplikacija TUYA zagotavlja podatke senzorjev temperature in vlažnosti, povezanih z vremensko postajo WS50WH APP. Te podatke lahko preverite tudi, če niste v dosegu domačega omrežja Wi-Fi. Vremenska postaja te informacije posreduje prek povezave usmerjevalnika in jih preberete v aplikaciji TUYA SMART, ki je povezana kjer koli. Ste na počitnicah, vendar želite preveriti, kakšne so podnebne razmere v vašem domu? Nič ni lažjega! Poglejte aplikacijo in boste vedeli vse.

 

Termometer in higrometer sta vedno pri roki!

WS50WH APP ima vgrajen senzor za merjenje temperature in vlažnosti v prostoru, kjer je nameščen. Priložen dodatni brezžični senzor lahko meri na prostem ali na kateri koli izbrani lokaciji. Merilni podatki za temperaturo in vlažnost se nenehno posodabljajo in prikazujejo na integriranem LCD zaslonu*. Poleg tega ima naprava spomin najnižjih in najvišjih vrednosti, tako temperature kot vlažnosti, ki se samodejno ponastavijo, ko se začne naslednji dan. Vrednosti temperature so lahko prikazane v stopinjah Celzija ali Fahrenheita.

 

Ali meritev z enim senzorjem ni dovolj?

Brez problema! Postaja podpira do tri zunanje senzorje, tako da lahko dokupite dodatna dva opcijska senzorja Blaupunkt ACC20WS, ju nastavite na ustrezne kanale (senzorji imajo 3 kanale, preklop ročno), da signali ne motijo in ju postavite kamor koli želite. Če morate spremljati temperaturo in vlago v spalnici, garaži ali dvoriščni shrambi, ni nič lažjega – senzor pustite tam in izmerjene vrednosti lahko odčitavate na zaslonu vremenske postaje WS50WH APP in na LCD zaslonih senzorjev.

Koliko je ura in kateri dan je danes?

Na LCD zaslonu je tudi ura, ki lahko prikazuje trenutni čas v 12- in 24-urnem formatu. Zahvaljujoč temu je postaja tudi uporabna ura. Poleg ure je na voljo tudi koledar, ki vam pove, kateri dan v mesecu in kateri dan v tednu je. Imena dni v tednu so na voljo v sedmih jezikih (DE, EN, FR, IT, SP, DU in DA) in jih je mogoče spremeniti pri nastavitvi koledarja.

 

Zdravo! Zbudi se!

Vremenska postaja WS50WH APP ima tudi funkcijo budilke, ki jo lahko nastavite v aplikaciji TUYA SMART, tako da če se morate zgodaj zbuditi, samo nastavite uro, ko želite, da se alarm vklopi in mirno spite. Budilka se bo vklopila samodejno in če želite spati še dlje, vklopite funkcijo dremeža in alarm se bo prestavil za 5 minut. Budilka ima zvok, ki traja 2 minuti – dovolj dolgo, da zbudi še tako velikega zaspanca. Budilko lahko uporabite tudi ne le za prebujanje – lahko deluje kot opomnik na nekatere pomembne stvari čez dan, ki jih ne želite zamuditi.

 

Tako vroče je tukaj! Tako vroče…

Poznate ta občutek, ko vam je vroče, radiator pa še vedno greje kot nor? Ali pa vas še vedno zebe, ker niste prižgali ogrevanja. Za nadzor prave sobne temperature v aplikaciji TUYA SMART, ki je povezana z vremensko postajo WS50WH APP, lahko nastavite alarme, ki vas bodo opozorili, da ste presegli predhodno nastavljena temperaturna območja – tako za vgrajene senzorje kot tudi za zunanje senzorje, povezane z postaja. Deluje takole: nastavite temperaturno območje za notranji senzor v območju od 19°C do 23°C in če se zrak segreje nad ali ohladi pod tem območjem, bosta na senzorju utripala zvočni signal in odčitana temperatura. zaslon postaje. Takšen opomnik vam bo pomagal preprečiti pregrevanje ali ohlajanje prostora – ali ni koristno? Za zunanja tipala lahko nastavite tudi omejitve, ki vas bodo opozarjale na ekstremno nizke ali visoke temperature zunaj ali v prostoru, kjer boste te senzorje postavili.

 

Oh, kako udobno!

Toplotno ugodje v prostoru je zelo pomembno in vpliva na naše počutje, pa tudi na različne predmete v našem domu. Kadar je preveč vlažno, lahko zacvetijo plesen in glivice, v domu pa se lahko pojavi neprijeten vonj. Prekomerna vlaga lahko povzroči tudi poškodbe različnih elektronskih naprav v vašem domu. Presuh zrak pa lahko negativno vpliva na naše zdravje. Zato je vredno poskrbeti za zagotavljanje najustreznejših pogojev, vključno z indikatorjem stopnje toplotnega udobja, ki vam na zaslonu vremenske postaje WS50WH APP prikazuje, kdaj je prostor presuh, kdaj prevlažen in kdaj je najbolj optimalen.

 

LCD zaslon! Zatemnite, kot želite.

Vremenska postaja WS50WH APP je opremljena s kvalitetnim barvnim LCD zaslonom, ki ima funkcijo zatemnitve in ne, ne goljufa, spreminja le svetlost osvetlitve ozadja in kar je pomembno, tega ne počne sam. Sami se odločite, kdaj boste zatemnili zaslon, da se ne blešči ali da bo bolj viden.

 

Napajanje.

Priključite vremensko postajo WS50WH APP na električno omrežje s priloženim napajalnikom 5 V, 1200 mA, brezžični zunanji senzor pa se napaja z dvema priloženima baterijama AA. Da si postaja med izpadom elektrike zapomni nastavitve, morate kupiti 3 AA baterije in jih vstaviti v predal za baterije na zadnji strani naprave! Postaja lahko deluje brez njih, vendar šele po izpadu električne energije boste morali znova vnesti ustrezne nastavitve. Te izbirne baterije lahko služijo tudi kot alternativni vir energije, ko postajo odnesete na kraj, kjer nimate dostopa do električne energije. Ko se napaja iz baterij, se zaslon samodejno izprazni po približno 10 sekundah, da prihrani energijo baterije.

Poleg tega so na LCD zaslonu indikatorji napolnjenosti baterije, tako da veste, kdaj se baterije izpraznijo in jih lahko pravočasno zamenjate.

 

Stoječe ali viseče?

Ohišje postaje je zasnovano tako, da lahko celotno napravo postavite na mizo ali okensko polico, pa tudi obesite na steno, saj je na zadnji strani na voljo luknja za kavelj, napajalni kabel pa se nahaja v posebnem ohišju, da ne motite namestitve. Priloženi brezžični senzor ima tudi stoječo in visečo možnost. Ne pozabite, da senzor postavite tam, kjer bo zaščiten pred vetrom in dežjem ter v senci, brez neposredne sončne svetlobe, ki lahko negativno vpliva na odčitavanje vrednosti temperature in vlažnosti.

 

Lastnosti:

 • Podpora za Wi-Fi – za povezavo z internetom in posodabljanje vremenske napovedi
 • Podpora aplikaciji TUYA SMART – za delovanje in oddaljeno preverjanje podatkov
 • Termometer in higrometer – za merjenje trenutne temperature in vlažnosti tako v zaprtih prostorih kot na prostem.
 • Pomnilnik dnevnih meritev najvišje in najnižje vrednosti temperature in vlažnosti
 • Grafična vremenska napoved za naslednjih 5 dni – razpoložljivi piktogrami napovedujejo vreme v številnih različnih različicah.
 • Indikator UV indeksa – za prikaz ravni UV sevanja, ki ga oddaja sonce na določen dan na določeni lokaciji
 • Ura in koledar – 12/24-urni prikaz in dnevi v tednu v 7 jezikih
 • Barvni LCD zaslon dimenzij 168×91 mm z nastavljivo stopnjo svetlosti
 • Budilka s funkcijo dremeža – za bujenje ali opomin na pomembne dogodke
 • Indikator toplotnega udobja – za spremljanje primerne vlažnosti v prostoru
 • Temperaturna opozorila – uporabna za vzdrževanje prave temperature v prostoru in označevanje izjemno nizkih ali visokih zunanjih temperatur.
 • Omrežni in dodatni baterijski napajalnik – priložen napajalnik 5 V, 1200 mA (napajalnik 3 x AA baterije – ni priložen)
 • Viseča ali stoječa montaža

 

Merilna območja:

 • Razpon notranje temperature: -10 ~+50 ℃ / 14 ~122 ℉.
 • Razpon zunanje temperature: -30~+60℃ / -22~140℉.
 • Območje merjenja notranje in zunanje vlažnosti: 1%–99%

 

Mere in teže:

 • Dimenzije enote: 200 x 29 x 130 mm
 • Dimenzije zaslona: 168 x 91 mm
 • Neto teža naprave: 0,334 kg
 • Dimenzije senzorja: 38 x 19 x 100 mm
 • Neto teža senzorja: 0,032 kg

 

Vsebina pakiranja:

 • Vremenska postaja – 1 kos
 • Brezžični zunanji senzor – 1 kos
 • AA baterije - 2 kos
 • Omrežni napajalnik – 1 kos
 • Uporabniški priročnik – 1 kos (jeziki: EN, PL, CS, SK, LT, LV, ET, HU, BG, RO, EL, HR, SL)
 • Garancijski list – 1 kos

 

* Natančnost meritev: temperatura: +/- 1 °C v območju od 0 do 50 °C in +/- 1,5 °C zunaj tega območja | vlažnost: +/- 5% v območju od 40 do 70% in 8% izven tega območja.

Sorodni izdelki

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih