Sogo
Sogo
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220

Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220

Palični mešalnik BAT-SS-14220 z močjo 400 W je sposoben mešati in mleti vse vrste sestavin. Omogočil vam bo pripravo različnih omak, pirejev, juh, napitkov in podobnega. Za uporabo je potrebno pritisniti le en sam gumb.
Stopnja davka
22 %
Cena:
19,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Dobavni rok
Predvidena dobava: 1 do 3 delovnih dni

Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220

 

Eleganten in ergonomski dizajn

Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220 ne odlikuje le preprost, a privlačen dizajn, v elegantni beli barvi, ampak tudi ergonomska struktura. Tako ga lahko uporabnik brez težav uporablja z eno roko, z drugo pa drži kozarec ali dodaja sestavine. Brez težav se lahko uporablja v vseh vrstah posod in se zelo enostavno obrača in nagiba, da doseže vse vogale.

 

Visoka moč

Palični mešalnik je opremljen z zmogljivim, a lahkim motorjem moči 400 W, ki je sposoben mešati in zdrobiti vse vrste sestavin. Uporabite ga lahko na primer kot mešalnik za smoothije: samo dodajte želeno sadje in ga stepajte, dokler ne dosežete želene gostote. Njegova rezila iz nerjavečega jekla lahko brez težav zdrobijo celo led, če želite pripraviti kašo.

 

Dolga življenjska doba

Tako ohišje kot noga tega mešalnika sta narejena iz visoko trdnih materialov, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi se pri uporabi poškodoval. Njegovo telo je izdelano iz plastike visoke gostote, njegova rezila pa iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč slednjemu lahko neprekinjeno obdeluje trdo hrano, ne da bi se pokvarila, poleg tega pa je odporen proti koroziji. Po drugi strani bo njegova odstranljiva noga omogočila globinsko čiščenje brez težav in se izognila morebitnim poškodbam električnih komponent ohišja zaradi vode.

 

Enostavna uporaba

Ima en sam gumb za vklop in izklop za popolnoma intuitivno uporabo. Samo pritisnete ga, da vklopite napravo, in ga spustite, da ga izklopite. Ima eno hitrost, kar vam bo omogočilo opravljanje vseh vrst opravil, ne da bi se ukvarjali z dodatnimi funkcijami ali konfiguracijami. Ta gumb je tudi varnostno stikalo: če bi ga iz nekega razloga spustili, bi se mešalnik samodejno izklopil; To preprečuje morebitne nenamerne poškodbe v kuhinji.

 

Kompaktna velikost

Njegova preprostost in majhne dimenzije omogočajo, da ta mešalnik Sogo zasede zelo malo prostora v predalih ali omarah vaše kuhinje. Ne glede na to, ali gre za majhno stanovanje, čajno kuhinjo ... S shranjevanjem ne boste imeli težav. Poleg tega ima na vrhu obroč, če ga raje obesite na enega od kuhinjskih kavljev.

 

Popolna vsestranskost

Palične mešalnike v primerjavi z drugimi tipi odlikuje njihova praktičnost in vsestranskost. Omogočili vam bodo pripravo omak, majoneze, pirejev, juhe, pa tudi testo za biskvit, sladoledne napitke in še kaj. Sogo palični mešalnik BAT-SS-14220 je naprava, ki vam bo omogočila prihranek časa pri vseh vrstah receptov.

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih