BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 70 EUR

Sogo
Sogo
Namizni ventilator Sogo VEN-SS-21435
Namizni ventilator VEN-SS-21435 z močjo 18 W, premerom 23 cm in 2 hitrostmi delovanja. Ventilator ima 3-krako vetrnico, navdušila pa vas bo funkcija nihanja in nagibni mehanizem.
Stopnja davka
22 %
Cena:
24,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Dobavni rok
Predvidena dobava: 1 do 3 delovnih dni

Namizni ventilator Sogo VEN-SS-21435

 

Raziščite svet hladu in udobja z našim visokozmogljivim ventilatorjem s funkcijo nihanja! Ta eleganten in učinkovit ventilator je zasnovan tako, da vam nudi izjemno zmogljivost, ne da bi pri tem žrtvoval mir vašega doma.

 

Funkcija nihanja: Uživajte v enakomerni porazdelitvi zraka po prostoru zahvaljujoč funkciji nihanja. Ta pametni ventilator nežno premika 3 rezila, da vam zagotovi osvežujoč vetrič v vse smeri. Sprostite se in pustite, da zrak kroži okoli vas!

 

Visoka zmogljivost in nizka raven hrupa: Naš ventilator združuje impresivno moč s tihim motorjem. Doživite izjemno zmogljivost brez ogrožanja miru in tišine vašega okolja. Dih svežega zraka brez nadležnih zvokov!

 

Eleganten in funkcionalen dizajn: okrogel osnovni nosilec zagotavlja trdno stabilnost, kar omogoča, da ventilator ostane trdno na mestu. Poleg tega ima vgrajeno zaščito za vetrnico, ki zagotavlja večjo varnost v vsakem trenutku. Popolna kombinacija sloga in funkcionalnosti!

 

Prilagodljiva hitrost: ta močan ventilator vam ponuja možnost izbire med 2 različnima hitrostma. Ne glede na to, ali potrebujete nežen, sproščujoč vetrič ali močnejši piš zraka, lahko ventilator prilagodite svojim potrebam. Popoln nadzor nad vašo svežino!

 

Učinkovita moč: Ta ventilator z močjo 18 W združuje impresivno zmogljivost z učinkovito porabo energije. Uživajte v osvežujočem vetriču, ne da bi vas skrbelo, da boste porabili odvečno energijo. Popolno ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo!

 

Specifikacije:

  • Funkcija nihanja
  • Z vgrajeno zaščito lopatic ventilatorja za dodatno varnost
  • Nagibni mehanizem navzgor ali navzdol
  • 3-kraka vetrnica
  • 2 hitrosti
  • Premer: 23 cm
  • Moč: 18 W
  • Dimenzije: 41 x 24 x 28 cm
  • Teža: 1,2 kg

 

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih