Namizni osebni mešalnik TBP601BL

Namizni osebni mešalnik TBP601BL

Namizni osebni mešalnik je idealna rešitev za vse, ki cenijo zdravo prehrano in za vse, ki živijo v hitrem življenjskem slogu. Set vključuje dve tritan steklenici s pokrovom za pitje in prenašanje, dodatek za suho mletje in dodatek za sekljanje. 4-krako rezilo v kombinaciji s 700W močjo zagotavlja visoko učinkovitost naprave.
OEM:
5901750501937
Cena z DDV:
59,90 €
Zaloga
Na zalogi
Dobavni rok
Predvidena dobava: JUTRI
DODAJ V KOŠARICO

Aktiven življenjski slog, zdrava prehrana in uravnotežena dieta postajajo prioriteta za vse večje število ljudi. Osebni mešanik Blaupunkt je idealna rešitev za vse, ki cenijo zdravo prehrano in za vse, ki živijo v hitrem življenjskem slogu. Priljubljeni smoothiji vas z TBP601 lahko spremljajo povsod – na delu, v šoli, sprehodu v parku ali pri jutranjem teku.

 


PRIROČNA UPORABA
Set vključuje dve steklenici iz triran materiala, volumna 0,4L in 0,7L. Zahvaljujoč priloženim pokrovom, steklenici lahko uporabljate za prenašanje priljubljenih smoothijev na trening ali kamorkoli želite. Le vstavite zrezano sadje v posodo, pritisnite gumb in uživajte v zdravem napitku. S TBP601 ste lahko gotovi, da pripravljeni sokovi in smoothiji ohranjajo vitamine in druge pomembne nutriente. Posebej zasnovano 4-krako rezilo, v kombinaciji s 700W močjo, zagotavljajo optimalno delovanje v sekljanju, preprečujejo nepotreben odpadek in pripravijo vaše produkte z visoko učinkovitostjo.

UNIVERZALEN DIZAJN
Stilno zasnovani, transparentni sestavni deli z modrimi dodatki, so popoln dodatek k vsaki kuhinji. Kompaktna velikost TBP601BL zagotavlja, da je naprava odlična izbira, posebej če ste v kuhinji omejeni s prostorom. Dobro zasnovana struktura poenostavlja čiščenje in vzdrževanje naprave. Vsi elementi mešalnika so brez nevarnega bisfenola A (BPA), kar zagotavlja, da so pripravljeni sokovi vedno sveži, zdravi in polni hranil.

 

DODATNE FUNKCIJE
Napravi je priložen tudi mlinček za kavo, ki poleg priprave aromatične mlete kave, omogoča tudi pripravo okusnega in zdravega arašidovega masla. V priloženem drobilniku z 1,2L posodo in dvema nivojema rezil, lahko narežete različne sestavine in pripravite zdrave solate.

 

Tehnične specifikacije:

  • Dve tritan posodi: 0,57L in 0,4L
  • Pokrovi za pitje in prenašanje
  • 4-krako rezilo za učinkovito delovanje
  • Priročen gumb za preprosto upravljanje
  • Dodatek za suho mletje in sekljanje
  • Visoko kakovostni materiali brez BPA
  • Napajanje: 220-230V~50/60Hz
  • Moč: 700W
  • Dimenzije: 9 x 9 x 16 cm
  • Teža: 2,3 kg
Sorodni izdelki