Blaupunkt boombox radio BB4WH

Blaupunkt boombox radio BB4WH

Blaupunkt boombox BB4WH omogoča predvajanje glasbenih datotek iz CD diskov in poslušanje priljubljenih radijskih postaj. Naprava lahko shrani do 40 postaj. LCD zaslon prikazuje trenutno predvajanje ali uro. Napaja se preko napajalnega kabla ali baterij (niso priložene).
OEM:
5901750502286
Cena z DDV:
52,90 €
Zaloga
Na zalogi
Dobavni rok
Predvidena dobava: JUTRI
DODAJ V KOŠARICO

Blaupunkt BB4WH je odlična glasbena naprava, ki se lahko uporablja za predvajanje glasbenih datotek iz CD diskov ali za poslušanje zadnjih novic na radijski postaji, na napajanje preko baterij ali kabla. Preprost dizajn, edinstvena oblika, visoko kakovostno delovanje – so le nekatere prednosti te naprave.

 

BB4WH lahko predvaja CD-je posnete v formatu CD/CD-R/CD-RW. Med predvajanjem je mogoča funkcija ponavljanja ene skladbe na disku ali celotne posnete vsebine. Poleg tega, je mogoča nastavitev zaporedja predvajanja do 20-ih izbranih zvočnih datotek, zahvaljujoč temu si uporabnik lahko nastavi lasten seznam predvajanja.

 

 

Uporaba radija je poenostavljena z vgrajenim FM sprejemnikom z digitalnim PLL in samodejnim iskanjem razpoložljivih radijskih postaj ter shranjevanjem v spomin s pritiskom le enega gumba. BB4WH model omogoča uporabnikom nastavitev 40 radijskih postaj. Uporabnik lahko poišče postaje ročno in jih shrani v želenem zaporedju. Iskanje postaj je izredno preprosto in ne zahteva veliko časa.

 

AUX priključek, ki je nameščen na zadnji strani naprave uporabniku omogoča povezavo prenosnih glasbenih predvajalnikov z izhodom za slušalke ali z izhodom za avdio signal. Vse kar potrebujete za izboljšanje kvalitete izhodnega zvoka, ki vam ga ponuja BB5WH je povezava dodatne naprave z uporabo 3,5 mm kabla s priključkom mini-jack.

 

Radijski predvajalnik se napaja preko priloženega kabla, kot tudi preko 6-ih baterij R14 (niso priložene). Kadar se naprava napaja preko baterij se napajalni kabel lahko hrani v predelu za baterije. Vgrajena teleskopska antena olajša sprejem radijskih postaj. LCD zaslon lahko prikazuje radijske frekvence in predvajalni čas trenutne skladbe na CD-ju ali uro, kar dopolnjuje funkcionalnost tega priročnega radijskega predvajalnika.

 

Tehnične specifikacije:

  • CD predvajalnik
  • PLL FM radio s 40-imi spominskimi mesti
  • Izhodna moč: 2 x 1 W RMS
  • Teleskopska radijska antena
  • LCD zaslon 3,5 mm Line-in
  • Ura
  • Delovanje na baterije: 6x1,5V LR14 (baterije niso priložene)
  • Napajanje: AC 230V~50Hz
  • Dimenzije: 335 x 120 x 230 mm
  • Teža: 1,52 kg
Sorodni izdelki
-5%
iDance_Bluetooth_zvocnik_Cube_Mini_3BK
Stara cena z DDV:
49,90 €
Akcijska cena z DDV:
47,41 €
-5%
Blaupunkt_zepni_radio_PR5BL_USB/SD/FM
Stara cena z DDV:
28,90 €
Akcijska cena z DDV:
27,46 €